kedd, szeptember 28

Párkapcsolat a horoszkópban


Egy párkapcsolat elemzésekor először mindig külön-külön kell megnéznem a születési horoszkópokat.
Az egyéni horoszkópokból megállapítható, hogy az egyes személyek hogyan állnak hozzá az emberi, illetve társas kapcsolatokhoz általában, hogyan alakíthatja a házasságait ..stb. Milyen időszakok várhatók, illetve a jelenlegi életszakaszban ez a feladat hogyan jelentkezik.

Az összevetéskor azt vizsgálom, hogy az elvárásoknak mennyire felel meg a társ, ezzel kapcsolatban milyen lehetőségek, illetve megoldandó feladatok vannak.

Gyakran hallani, illetve olvasható a médiákban "szakkönyvekben", hogy ez, vagy az a jegy összeillik-e egy másikkal vagy sem....Ezeket a kérdéseket fel sem érdemes tenni: ha találkoztál a pároddal, akkor természetesen összeilletek valamilyen szempontból: dolgotok, feladatok van egymással.

Válás, szakítás két okból következhet be: vagy  a pár egyik tagja (vagy mindkettő) menekül a konfliktusok elől, ahelyett, hogy felvállalná, és próbálná megoldani, ilyenkor  következő párkapcsolat analógiában ugyanazt a feladatot hozza, a probléma újra termelődik. Mindenki ismer a környezetében olyan embereket, akik többszörösen elváltak, folyamatosan keresik az "Igazit". A második eset kellemesebb: a pár felvállalt és megoldotta a közös feladatot: nincsen több dolguk egymással, jöhet a következő! Ezt látjuk, amikor valaki a második, (többedik) párkapcsolatában boldogságra lel.

Azt, hogy melyik csoportban keresd Magad, a lelked mélyén Te is érzed...Persze ilyenkor segít egy tanácsadó, aki rávezet arra, hol is tartasz, merre indulj ..